Kurv  

Ingen varer

0,00kr Forsendelse
0,00kr Samlet

Kurv Kasse

Kategorier

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Buy ZAAPTV's Handelsbetingelser

Procedure for varekøb

Efter du som kunde har tilføjet den ønskede vare til kurven klikkes på kurven i øverste højre hjørne eller på kasse knappen der komme ved at placere muse markøren over kurven. Efterfølgende er der et 5-trins køb. Følgende trin sker i nævnt rækkefølge:

1. Resumé / Oversigt over valgte varer

2.  Log ind / Registrering af brugeroplysninger (fornavn, efternavn, adresse mm.)

3.  Valg af leveringsadresse

4.  Valg af forsendelsesmetode (PostDanmark eller selvafhentning)

5. Betaling gennem PayPal ved at trykke på PayPal ikonet

Efter bekræftet køb og gennemført betaling modtages en ordrebekræftelse pr. e-mail.

Betaling og Priser

Betaling foregår igennem PayPal, som tager imod følgende kort: VISA, Mastercard og American Express. Dvs. dine kortoplysninger er sikret og krypteret af PayPal. For at betale igennem PayPal er det ikke et krav at have en PayPal konto. Du kan foretage betaling på to måder:

1. Betaling igennem en PayPal Bruger

2. Betaling vha. et af de tre nævnte korttyper.
3. Betaling kan også foregå igennem quickpay. 

Du betaler for produkt OG fragt. Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner inkl. moms. Priserne gælder ordrer til levereing i hele Europa. 

Forsendelse af pakke

Pakker afsendes generelt indenfor max 2 dage efter modtagelse af betaling og afsendes via Post Danmark. Hvis du foretrækker selv-afhentning, kan du gør dette og dermed spare fragt-tiden. Afhentning kan ske i hele tre byer, nemlig Århus, Vejle og Kolding.


Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare gennem vores hjemmeside, har du 8 dages fortrydelsesret fra modtaget dato. Fortrydelsesretten gælder kun for varer der er uåbnede og ubrugte.  Såfremt varen ikke returneres i samme stand som modtaget, frafalder fortrydelsesretten og der vil blive opkrævet en gebyr for evt. ekstraomkostninger.
 

Reklamation og garanti

Reklamation og garanti gælder i henhold til ZAAPTV's reklamationsret indenfor 24 måneder. 
 

Ændringer

Buy ZAAPTV forbeholder sig retten til på et hvilket som helst tidspunkt at ændre disse handelsbetingelser som anset nødvendigt.