Kurv  

Ingen varer

0,00kr Forsendelse
0,00kr Samlet

Kurv Kasse

Kategorier

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

ZAAPTV HD509N Se fuld størrelse

ZAAPTV HD509N

ZAAPTV HD509N

Flere detaljer

2 500,00kr

Vi fundet den bedste og mest magtfulde CPU til din underholdning.

 

Er almindeligt TV ikke nok for dig? Intet problem! Tusindvis af live kanaler nu, venter på dig til at opdage dem på ZaapTV ™ HD509N med blot et klik på fjernbetjeningen!

 

Med den rå power af den nye dual core processor kombineret med vores nye Quad Tech GPU, kan du nu bevæge dig ind i en verden af sand IPTV og opleve en hver del af det!

 

ZaapTV ™ HD509N giver dig mulighed for at gøre det til den ultimative Media Player med hundredvis af apps fra ZaapTV ™ Marked, radiostationer og video on demand indhold!

 

Indbygget Wi-FI CONNECTOR

 

Ikke mere Ethernet-kabler til at rode rundt! ZaapTV ™ HD5609N kommer nu med en ny indbygget Wi-Fi-stik med sin egen dedikerede antenne at tilbyde dig det klareste signal direkte fra din router!


Full HD 1080p-afspilning med HDMI


Med HDMI kan du nu nyde foretrukne indhold på 1080p High Definition-kvalitet! Top video og lyd kvalitet til alle vores seere!

 

Stor fjernbetjening


Funktionalitet og design pakket op i en enkelt fjernbetjening!  Vi tilbyder den fulde størrelse HD509N fjernbetjening, med den kan du hurtigt navigere gennem kanaler og indhold. 


Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

ZAAPTV HD509N

ZAAPTV HD509N

ZAAPTV HD509N

Skriv din anmeldelse